Weblog

Lean voor Jou

Leanspiratie bijeenkomsten

In onze Leanspiratie bijenkomsten willen wij je inspireren met bedrijven en personen die met het Lean gedachtengoed aan de slag zijn gegaan. Hier willen wij je van harte voor uitnodigen!

Op dinsdag 29 november geeft Sanne van Grinsven haar Master Black Belt eindpresentatie. Sanne is werkzaam bij Shell Renewable Energy Solutions waar ze zich bezig houdt met Continuous Improvement. We nodigen je van harte uit om hierbij te zijn. Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf je snel in. Vol is vol.

Sanne zal ons meenemen in het neerzetten van een Policy Deployment om een Continuous Improvement Mindset en ways of working binnen Renewable Energy Solutions neer te zetten. Waarom? Om hiermee effectiever en sneller resultaten te behalen in een zeer dynamische markt van New Energies.
Sanne werkt momenteel bij Shell in Nederland, en heeft voor Shell in New Orleans en Brunai gezeten. Ook heeft ze voor KLM gewerkt.

Programma
15:45 – 16:00 Inloop
16:00 – 16:30 Presentatie Sanne
16:30 – 17:00 Vragenronde

Locatie
Kantoor den Haag
Regulusweg 11 – 5e etage
2516 AC Den Haag

Aanmelden
Geïnteresseerd geraakt naar het verhaal van Sanne en wil je de sessie bijwonen? Meld je aan door een mail te sturen naar info@leansixsigmagroep.nl met als onderwerp ‘Leanspiratie 29 november’, en laat je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter.
Let op: Wees er snel bij. Er is maar beperkt plek.

Netwerkbijeenkomsten

Er zijn momenteel geen leanspiratie sessies gepland

Website by Bitwave